2009. augusztus 10.

Margitszigeti EFT találkozó 2009. július 30.


Szeretném megosztani veletek egy közös kopogtatás és ismerkedés élményét, melyet több mint húszan osztottunk meg egymással július 30.-án a Margitszigeten.

A gondolat még kora tavasszal merült fel bennem, hogy milyen jó lenne összehozni azokat az embereket, akik gyakorolják az EFT-t vagy éppen terapeutaként ezzel a technikával dolgoznak. Az alapötlet az volt, hogy találkozzunk olyan kopogtató társakkal, akik segíthetnek nekünk, ha egy problémát – „megoldásra váró feladatot” – nem vagyunk képesek egyedül kezelni, másrészt pedig, ha van valaki, akit érdekel ez a technika, de még nem tud róla sokat, egy kis személyes tapasztalatot szerezhessen és feltehesse kérdéseit.

Elkezdtük tehát a szervezést, - mert szerencsére volt segítségem is benne, - Dénes Éva, és több, a technikát gyakorló társunk terjesztette a virtuális meghívót különböző weboldalakon és fórumokon.

Elérkezett a július 30, egy csütörtöki nap, délután öt óra környékén elkezdtünk gyülekezni a szigeten, a híd felöli szökőkútnál. Az EFT gyakorlókon kívül két terapeuta, Dénes Éva és Sághy András is megtisztelt bennünket a jelenlétével. Kerestünk egy kényelmes pázsitos helyet, beszélgettünk egy kicsit, majd elkezdtünk közösen kopogtatni. A témák többek között a méregtelenítés és az anyagi bőség bevonzása volt. Ezután pedig egy kötetlen beszélgetés keretén belül választ találtunk mindenki kérdésére.

Nagyon kellemes és tanulságos élmény volt, megismerkedhettünk sok olyan emberrel, akikkel ezután is szeretnénk tartani a kapcsolatot, és megegyeztünk abban is, hogy ez az alkalom csupán az első volt, mivel rendszeresíteni szeretnénk ezeket a találkozókat. Bárki csatlakozhat hozzánk, szeretettel várunk minden érdeklődőt. Az én email címemen facsavar(kukac)gmail.com bárki jelentkezhet, aki szeretne részt venni ezeken a találkozókon.

Még nincs meg a következő időpont, hisz mindenki dolgozik és családos, ezért a szervezés is ehhez kell, hogy igazodjon, de amint meglesz a következő alkalom dátuma, az EFT Fórumon és más fórumokon, hírlevelekben meg fogjuk hirdetni.

Jó kopogtatást addig is!

Üdvözlettel,

Kostyó-Fehér Mónika


2 megjegyzés:

Unknown írta...

Kedves Mónika!

Én még csak most vagyok az ismerkedési fázis elején és még nem döntöttem el, hogy elmegyek-e egy tanfolyamra. Hol találok bejegyzéseket, információkat tapasztalatokról, eredményekről azoktól, akik használják?

Köszönettel
Somosi Olga

EvaD írta...

Kedves Olga!
Az EFT Fórumon (www.eftforum.info) találsz többet is, ill. ott például felteheted a kérdéseidet.
Üdvözlettel:
Éva