2008. március 10.

A siker elérése

MIT ÉREZNÉL, HA SIKERÜLNE ELÉRNED, AMIRE EGÉSZ ÉLETEDBEN VÁGYTÁL?

A siker minden embernek mást jelent. Számodra vajon mi jelenti a sikert?
- a barátság? az emberi kapcsolatok? a szerelem?
- a megelégedettség? a lelki béke?
- a sugárzó egészség? a szebb, erősebb test?
- az anyagi bőség?
- a karrier? a munkahelyi siker?
- a kiemelkedő sportteljesítmény?

Bármi jelentse is a sikert számodra, elérheted, magadhoz vonzhatod, ha megszünteted a sikereid útjában álló belső akadályokat, korlátozó hiedelmeket, félelmeket, blokkokat. Bármit elérhetsz, ha az érzéseid, a belső rezgéseid a megfelelő szinten vannak. Legújabb tanfolyamom a sikerről szól, arról, hogy milyen módszerekkel lehetsz sikeres életed bármely területén.

A siker ugyanis egy érzés. Te is könnyen kipróbálhatod. Akár ebben a pillanatban is gondolhatsz valamire, amit már nagyon régen szeretnél elérni, de még sohasem sikerült. Mit érzel, ha erre gondolsz? Hol érzed a testedben? Milyen ez az érzés? Ha örömöt, megnyugvást, boldogságot érzel, akkor vonzod ezt a sikert. Ha aggodalmat, félelmet, szorongást érzel, amikor erre a nagyon vágyott dologra gondolsz, akkor taszítod azt, amit szeretnél elérni.

A vonzás és taszítás törvénye szerint minden a rezgéseken, a vibráción (vagyis az érzéseinken) múlik. Mindennek megvan a saját rezgése. A színek, a hangok, az emberek, az állatok, a helyek, az ételek mind-mind saját rezgéssel rendelkeznek. A hasonló rezgésszámú dolgok vonzzák, a különbözőek taszítják egymást. Ha sikerül az érzéseidet tartósan úgy alakítani, hogy vonzzad azt, amire vágysz, akkor sikeres leszel. Ha az érzéseiddel taszítod a sikert, akkor az mindörökre csak vágy marad. Amit rendszeresen érzel, azt kapod egész életedben. És ezért te vagy a felelős!

Az érzéseket a legegyszerűbben az EFT-vel, az Érzelmi Felszabadítás Technikájával lehet megváltoztatni, és ezt a tanfolyam résztvevői saját magukon is megtapasztalják.

A siker útjában álló legnagyobb akadályt a korlátozó hiedelmeink és elvárásaink jelentik. Amit tudat alatt hiszel, az történik veled – bármi legyen is az. Ha azt hiszed, hogy a siker könnyen jön és jár neked, akkor ez így is van! Ismersz olyan embert, akinek könnyen jön a siker, mert azt hiszi, hogy az neki jár? Ha igen, akkor te is tudod, hogy igazam van. Ha ellenben azt hiszed, hogy nem vagy elég jó, és a sikert nem is érdemled meg, akkor ez így is van! Ismersz olyan embert, aki állandóan küszködik és soha nem éri el, amit szeretne? Ha igen, akkor te is tudod, hogy a hiedelmeken múlik a siker.

Aki a sikert taszítja, az általában fél (például attól, hogy nem sikerül, vagy esetleg attól, hogy sikerül!), vagy sértődött, dühös, féltékeny, írigy, szégyent, vagy bűntudatot érez. Aki pedig a sikert vonzza, az hálát, szeretetet, boldogságot, örömöt, vagy szenvedélyt érez rendszeresen.

Aki eljön a Siker tanfolyamra, megtanulja, hogyan lehet a saját sikereivel kapcsolatos félelmeket, kételkedést megszüntetni és a siker érzését folyamatosan és rendszeresen növelni. Talán most te is elérheted, azt, amire mindig vágytál, amit oly régóta szeretnél, ami a te igazi nagy sikered lenne, de még soha nem érted el.

NÉHÁNY SIKER A SIKER TANFOLYAM NYOMÁN

„Miért ajánlom a siker tanfolyamot? Mert segített tisztázni a pontos célt. Mert most úgy érzem, sikerülni fog. Mert most hiszek magamban. Végre elhittem, hogy képes vagyok rá és megérdemlem és meg is kapom.”

Ezeket a sorokat a tanfolyam egyik résztvevője írta a tanfolyam végén. De mi történt a tanfolyam után? Vajon tényleg sikerült-e megtenni azokat a lépéseket, és elérni azokat a célokat, amelyekkel ezen a tanfolyamon foglalkoztunk?

Petra legnagyobb problémája az volt, hogy képtelen volt a céljait meghatározni. Pontosan tudta, hogy változtatnia kell a párkapcsolatán, a munkahelyén, a lakókörnyezetén. De akármelyikre gondolt ezek közül, pánikszerű félelmet érzett, földbegyökerezett a lába, szinte megbénult. Kiderült, hogy korábban egyszerre több változás is történt az életében (haláleset a családban, új munkahely, új párkapcsolat, új lakás), és ezeket úgy élte meg, hogy mindegyik változás rosszat jelentett, minden változás félelmetes és bénító. A tanfolyamon azt a célt tűztük ki első lépésként, hogy ne féljen a változásoktól. Az EFT módszer ebben is segített, a görcsös félelmek oldódtak, s Petra a tanfolyam után néhány nappal jelezte, hogy otthoni és munkahelyi kapcsolatai kezdenek rendeződni.

Erzsi eldöntötte, hogy állást változtat, de rettenetesen félt a soron következő állásinterjútól. A tanfolyamon a sikeres állásinterjúval és egy nagyszerű, a számára legmegfelelőbb állás megtalálásával foglalkoztunk. Néhány nap múlva sms érkezett: „túl vagyok az interjún, nagyon jó munkahelyem lesz”.

Ildikó pályát szeretne változtatni: eddigi informatikai munkája helyett emberek gyógyításával szeretne foglalkozni. Ehhez már csak egy vizsgája van hátra, de ettől annyira fél, hogy már többször elhalasztotta. A tanfolyam során kiderült, hogy nem is a vizsgától fél igazán, hanem az egyik vizsgáztatótól, akivel korábban több összetűzése volt. A Siker tanfolyam után néhány héttel hallottam, hogy Ildikó megkezdte a gyógyítást és fogadta első páciensét.

Az emberek életében általában van egy (vagy több) „vakfolt”. Lehet, hogy a munkában, az anyagiak terén, a hobbijában, az emberi kapcsolataiban nagyon sikeres valaki, de például a párkapcsolataiban nem. Beával éppen ez a helyzet. Minden tekintetben sikeres fiatal, független nő, aki a férfiak körében is nagyon sikeres. Amire viszont nagyon vágyik, és soha nem sikerült elérnie: a házasság, gyerekek. Egyetlen férfi létezik az életében, akivel a házasságot el tudja képzelni. Vele kilenc éve van kapcsolata, hol összejönnek, hol szétválnak. A férfi szorosabb érzelmi kapcsolatra eddig nem volt hajlandó, házasságról hallani sem akar. Bea a görcsös ragaszkodással nem vonzza, inkább taszítja a sikert. A tanfolyam utáni napon Bea felhívott. „Képzeld, ma reggel telefonált Ő. Azt mondta, hogy maga sem tudja, miért, de úgy érezte, fel kell hívnia. Az elmúlt hat hónapban egyszer sem fordult elő, hogy magától keresett volna engem.”

És még egy idézet a tanfolyam egyik résztvevőjétől: „Nagyon ajánlom ezt a tanfolyamot, mert hihetetlenül egyszerű módszerrel, fantasztikus eredményeket érhetsz el. Rádöbbensz, hogy a sikerességed csak és kizárólag rajtad múlik.”

SÁGHY ANDRÁS
az érzelmi eredetű problémák specialistája
www.humanharmony.hu

Nincsenek megjegyzések: